Post by fullcacareva on Mar 7, 2022 15:40:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Spells ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Spells IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane de hack ▞▞▞
▞▞▞ 5e Spells 2022 version ▞▞▞
Reclamele sunt puțin enervante, dar aplicația este foarte bună, o folosesc de peste un an de când mi-am început călătoria D&D și este atât de utilă, recomand și aplicațiile care se potrivesc cu aceasta
Aș prefera o funcție de filtru mai aprofundată decât doar bara de căutare. De exemplu, dacă vreau doar să văd vrăji de nivelul 7 fără a fi nevoie să defilez până la capăt. Sau dacă vreau să văd vrăji de nivel 5 care sunt disponibile numai pentru clasa vrăjitorului. Acestea fiind spuse, această aplicație arată foarte bine și poate fi reparată perfect
Destul de bine, dar lipsesc câteva vrăji noi din cărțile sursă mai noi. Nu include vrăjile opționale pentru vrăjitorii furnizate de TCE. De asemenea, Mind Sliver cantrip aparține mai mult decât doar Sorcerer (Aberrant Mind), cred.
Aplicație grozavă pentru vrăji, în afară de reclame. Cu toate acestea, pentru o aplicație gratuită, sunt de așteptat anunțuri. Reclamele nu sunt prea frecvente, doar o dată la fiecare 5 vrăji pe care faceți clic. În general, o aplicație grozavă pe care aș recomanda oricui să o obțină dacă joacă 5e dnd.
Singura problemă este că ar fi bine să sortați după clasă, altfel grozav
Aș dori să pot salva diferite liste de „vrăji preferate”. Sau importați în aplicația Character Sheet sau exportați un PDF pentru imprimare
🤔🤔
E bine
Cea mai bună aplicație și dezvoltator pentru DnD
Este o referință excelentă atunci când trebuie să găsiți ceva rapid, ceea ce se întâmplă adesea în timpul unei sesiuni. Se actualizează foarte repede când apare și o carte nouă!
Multe vrăji lipsă. Nu există nicio modalitate de a face diferența între cărțile de vrăji ale diferitelor personaje.
Foarte frumos! Ușor de folosit, multe surse!
Trebuie să sortați vrăjile după nivel și clasă
Schimbarea recenziei mele de la 5 la 3. Puteți alege cum să organizați lista. Dar dacă faceți clic pe oricare dintre vrăji, aceasta va schimba lista în ABC
Material sursă excelent pentru orice vrăjitor 5e
Extrem de la îndemână! Un must have pentru oricine joacă rolurile. Foarte prietenos cu utilizatorul.
Cu adevărat o aplicație excelentă! Un must have pentru jucători și DM deopotrivă!
De ce nu putem filtra după clasă? Cerință de bază.
Ingenios și la îndemână
Excelente pentru începători și chiar mai bune pentru oamenii experimentați, toate aceste aplicații sunt grozave
Îmi place foarte mult materialul de referință.
Este o aplicație grozavă pentru vraja pe telefon
Este ok, dar lipsa capacității de a-l sorta în orice mod util îl face greu de utilizat. Grozav dacă știți numele a ceea ce căutați, dar rău pentru jucător sau dm care caută următoarea vrajă, derulați pentru a găsi. Îmi place mai bine aplicația item. Abilitatea de a sorta cu filtre după nivel și clasă ar trebui să fie următoarea actualizare?
Aplicație grozavă, deși mai multe filtre ar fi minunate. Mi-ar plăcea să pot filtra după două școli simultan sau după nivele (în loc să sortez doar - găsirea vrăjilor de nivelul 5 durează mult)
Aplicație grozavă. Deși ar trebui să știți că Encode Thoughts cantrip nu arată clasele care îl pot folosi.
Aplicație incredibilă pentru oricine care joacă un joc sau joacă un vrăjitor
Lipsesc o mulțime de vrăji, care este atât de ușor de remediat.
Link-ul de vrăji nu reia vrăji
Necesita o filtrare mai buna. Necesita mai multe capacități de filtrare. Ar trebui să poată filtra după clasă. de exemplu. Aș dori să filtrez după clasă vrăjitor și apoi nivel crescător
Perfect pentru utilizările mele săptămânale. Reclamele sunt deranjante și ar plăti să scap de ele dacă aș putea. Dar cu ele este încă utilizabil.
Aplicație absolut minunată. Nu sunt genul de persoană care să acorde cinci stele, dar asta merită. Atât de simplist, dar atât de util. Există câteva greșeli de ortografie, dar este o aplicație obligatorie pentru orice vrăjitor
Este o aplicație bună, cu siguranță m-a ajutat să economisesc bani și poate fi de ajutor atunci când încerc să găsesc rapid un monstru. Ca sugestie, aș cere să fie adăugat un creator de monștri, dar acesta sunt doar eu.
Reclamele sunt chiar proaste. Fiecare vrajă pe care o verific există un anunț...
Atât de bine, cred că singura mea plângere este că nu poți să tastați ce aruncare de salvare și să vedeți ce vrăji au așa ceva, dar, deocamdată, este o modalitate fantastică de a avea vrăjile la îndemână rapid.
Este o referință excelentă pentru DND și alte aplicații ajută foarte mult
Per total grozav. Doar lipseau filtrele, conținutul TCoE și erau de aur. Chiar și atunci, pot face doar bine fără filtre.
Le-a plăcut versiunea veche, au revenit cu un text mai ușor de citit și o gestionare plăcută a surselor. Este cea mai bună serie de aplicații pentru 5e.
Da, este util și convenabil la masă. S-au dus zilele în care răsfoiam 5 cărți de mână diferite doar pentru a găsi din nou ce face vraja. Deși vrăjile TCoE nu sunt încă acolo. Dar sunt sigur că dezvoltatorii lucrează la asta.
Merge Design: Home Renovation પઝલ ygsu
Excelent pentru a ajuta la intrarea în dnd
E bine că îl folosesc foarte mult și este foarte util. Cu toate acestea, este incomplet (lipsesc vrăji și unele dintre celelalte aplicații nici măcar nu au unele dintre subclasele din manualul jucătorului) și necesită o actualizare mare, la fel ca și celelalte aplicații pe care le prezintă ca parte a acestei colecții. Cealaltă problemă a mea a fost filtrarea, nu există niciunul pe care să le pot sorta după niveluri favorite și alfabetic nu după tipul de daune ale subclaselor de clasă sau orice altceva care ar putea fi util. Momentan nu merită. Ar putea fi în curând. Nu ştiu
Foarte util. Mi-ar plăcea să aibă dosare pentru a separa favoritele
5e Spells Hiburan lvw
Lipsesc informații, nici măcar informații complete despre vanilie
Ideal pentru a recapitula toate vrăjile când le pregătesc pentru următoarea zi de aventură ca cleric.
Își ridică numele; poți căuta orice vrajă. Fiecare vrajă are o descriere detaliată a cum arată și a ceea ce face. Totuși, dacă doriți să filtrați după clasă, nu există nicio funcționalitate pentru asta. Trebuie să cauți „Vrăjitor” sau „Cleric” pentru a obține acele vrăji, împiedicându-te să cauți altceva în acele clase specifice. De asemenea, puteți filtra fie în ordine alfabetică, fie în funcție de nivelul de vrajă, ceea ce este frumos, dar după ce deschideți/închideți o vrajă, aceasta revine la filtrul implicit.
5e Spells Eğlence hjg