Post by fullcacareva on Mar 7, 2022 15:37:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Warriors: Airplane Combat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Warriors: Airplane Combat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodların səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Sky Warriors: Airplane Combat 2022 version ▞▞▞
Gözəl oyun
Əyləncəli oyun. Əla nəzarət və qrafika.
Əvvəlcə bir az çətin oldu, amma bacardım. Yaxşı oyun, mükəmməl deyil, amma yaxşıdır.
Deyərdim ki, bu, qrafika kimi çox yaddaş istifadəsi olmayan onlayn əsaslı əla oyun hərəkətidir
Sky Warriors: Combates Aéreos Acción onj
Bu, əla və əyləncəli oyundur, lakin o, mənə oynamağa icazə vermir, heç bir səbəb olmadan oyundan ayrılır. Mən sizə 5 ulduz vermək istəyirəm, amma üzr verə bilmərəm
Pul heç vaxt yatmaz.
Həqiqətən yaxşı deyil təşəkkürlər
Super
Vaxt itkisi zəhmət olmasa yükləməyin
Həqiqətən yaxşıdır, bununla bağlı heç bir problem yoxdur, amma onu daha yaxşı edə biləcək bir neçə şey var 😀
Google Pay ilə bəzi sikkələr aldım, ₹190 təklif.Amma alış uğursuz oldu və pulumu qaytarmadım
空の戦士:戦闘機での戦闘ゲーム アクション nokt
Təyyarəni idarə edə bilmir Ammonition uğursuzluqla təchiz edilmişdir.
Oyunda yaxşı qrafika var, lakin ümumilikdə heyrətamizdir.
İdarəetmələr daha yaxşı, hamar və istifadəçi dostu ola bilər. Mən FJ-mi döndərəndə yük təyyarəm çoxdan yox olmuşdu və ya məhv olmuşdu.
Zibil, daimi qəzalar. Vaxtınızı itirməyin, çəltiklər proqramlar deyil, guiness etmək üçün yapışmalıdırlar
Mən sizə heç vaxt bir ulduz vermirəm, çünki mənim şəbəkə əhatə dairəm tamdır və siqnal gücü də yaxşıdır və cihazım da oyun cihazıdır (poco x3 pro), lakin bu qədər cəhddən sonra oyununuz yenilənə bilmir. Və yeniləmə olmadan oyun oynaya bilmirəm. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin
Nəzarətlər idi..😡Mən ilk dəfə əyilmə idarəçiliyindən istifadə etdim, lakin idarə edə bilmirəm. Düzgün deyildi. Amma mən bu ikinci variantda davam etdim və bu, indi qane edir.
Mən-->🔪 🩸🩸🤡🩸🩸<-- vəhşi təbiət studiyaları
1 söz zəhmli çox yaxşı... Həqiqətən maraqlı ən yaxşı oyun səma döyüşü
Alış-verişim yoxa çıxır
Çox pis idarəetmələr. Məndə olanda internet bağlantısı yoxdur 😑... və wi-fi istifadə etməyə çalışdım, yenə də nəticələr eynidir
Yaxşı oyun
Bu heyrətamiz bir oyundur, lakin oyunçuların yalnız dünyanın hər yerindən onlayn oyunçularla döyüşə biləcəyi təyyarədən təyyarə rejiminə sahib olmalıdır.
Onun p2w və idarəetmələr və qrafiklər əladır. Həddindən artıq taymer və qənimət qutuları. Siz hətta pafoslu yenidən doğulmaq üçün pul ödəməlisiniz.
Gözəl oyun gözəl qrafika, lakin daha çox döyüş təyyarəsi lazımdır
Mən adətən bu cür oyunları oynamıram, amma treylerə baxdım və mənə elə gəlirdi ki, möhtəşəm görünür, ona görə də onu quraşdırdım. İndi aludə oldum 😂😂 həqiqətən də oynaması çox əyləncəli oyundur.
Oyunda bəzi əlaqə problemləri və yükləmə xətaları başlayır. İş zamanı əyləncəli fəaliyyət oyunu.
Bu oyun op
Police Superhero Rescue Games Vreme ksf
Gözəl oyundur, lakin idarəetmələr bir az gec cavab verir və raptor f22 və s. kimi təyyarə əlavə edir.
Hətta açılmır, SİLİNMİŞDİR...
Əla qrafika və real vaxt tənzimləyicisi
Mən onun əla idarəetmələrə və zəhmli qrafikaya malik olmasını çox sevirəm.
PTP $$$$ PTW $$$$ əlavələr yoxdur = $$$$$$ OYNAMAQ ÜÇÜN YÜKSƏK XƏYƏT. Uçuş özünü MUD-da hiss edir. Get War Thunder oyna.
Zəhmət olmasa GAMEPAD nəzarət sistemi əlavə edin. Çox sağ ol!
Bu oyun çox maraqlıdır, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyundur
Oyun zəhmlidir, lakin oyunu yaxşılaşdırmaq üçün daha çox rejim əlavə etməlisiniz
Nitro Nation oyunumu itirdiyim üçün olduqca yaxşı oyundur və onlar mənə onu geri almağa kömək etməyəcəklər, sadəcə bütün pulumu sənin oyununa xərcləyəcəyəm.
Daim əlaqəm kəsilməsəydi, əla oyun olardı. Mən hər 20 cəhddən bir dəfə oynaya bilərəm
Bu oyun pisdir və eyni şeydir
Bu çox yaxşı oyundur. Ancaq bir neçə şey, hər hansı bir şansımız var ki, əyilmə nəzarətinə malik ola bilərik və bəzi hipersəs reaktivləri və yeni Mig 41 kimi bəzi prototip qırıcıların hər hansı bir şansı var. Sonra ona 5 start verəcəyəm.
Sky Warriors: Airplane Combat Aksyon nrw